ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Activities

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ


ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥΗ ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου μέχρι τις Μηλιές ξεκινά! Μια από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο (60 εκατοστά) φιλοξενεί τα 4 βαγόνια του «μουτζούρη», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατμοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασμά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΨΑΡΕΜΑΤο ψάρεμα δεν απαιτεί μόνο τύχη, για να είναι αποτελεσματικό, χρειάζεται γνώσεις και φυσικά το κατάλληλο μέρος. Τα μαγικά βαθυγάλλαζα νερά του Αιγαίου. Σας περιμένουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΠΠΑΣΙΑΣτην Τσαγκαράδα, τα άλογα περιμένουν σε μια μικρή φάρμα μέσα στις ελιές τις λεμονιές και τις πορτοκαλιές, κοντά στη θάλασσα, μόλις πέντε λεπτά από την κεντρική πλατεία του χωριού. Όμορφα, καθαρά και περιποιημένα περιμένουν τους επισκέπτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΜέσα στην πυκνή βλάστηση του Πηλίου ξεδιπλώνονται τα παλιά λιθόστρωτα, τα γνωστά "καλντερίμια", που μαζί με τα μονοπάτια αποτελούσαν το "παλιό οδικό δίκτυο του Πηλίου", μέσω του οποίου πραγματοποιούνταν με ζώα οι μετακινήσεις και η διακίνηση των αγαθών του τόπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣτην κορυφή του Πηλίου, σε υψόμετρο 1500 μέτρων μέσα σε δάσος από οξιές και αγριόλευκες με πανοραμική θέα στη θάλασσα, βρίσκεται το "Ορεινό Κέντρο Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Δράσεων" όπου μπορείτε να διδαχθείτε και να απολαύσετε το αρχαίο άθλημα της τοξοβολίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CANYONINGΤο canyoning περιέχει ορειβασία, αναρρίχηση, σπηλαιολογία, κολύμβηση. Είναι ένα σπορ που συνδυάζει πολλά από τα αθλήματα του βουνού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ